We're Happy Family..

By: midot cayunk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Dec-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark




Thursday, 25-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Abdul Halim & Lydia Marina

 
 
Hantaran Pihak Lelaki..digubah oleh aku..hehhe
View all 5 photos...
Lokasi : Kg Bukit Pasir, Johor Bahru

Semoga berkekalan ke jinjang pelamin..InsyaAllah..





Tuesday, 16-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to Me...

 
 
 
View all 4 photos...
Dah 27 tahun..heheh..still young haa..thanks to cayunk for the flower, card and watch...thanks to mak and abah for the telekong..jauh mak beli tu..nun di Bandung..to alim, aku nak handbag..heheeh..thanks to kak ct for the hair dryer...cam tahu je midot nak beli...thanks to kak yeen and kak maz for the bday party...and thanks juga kt korang2 yg sudi wish hepi bday kat aku...yg lupa tu takpe, sempat lagik nak wish..still in December...

watch from Cayunk - Solvil Titus..





Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lawatan sambil belajar ke Zoo Negara

 
 
 
View all 4 photos...
This is first time aku n Hakimi jejak kaki kt Zoo Negara..dah lama plan nak pi tapi tak berkesempatan..Since Selangor cuti, aku pun plan arr ngan Cayunk ajak Hakimi pi Zoo..Hakimi excited giler bila nampak monyet..sambil2 melawat tu, aku dpt gak lah ajar dia kenal beberapa binatang kt Zoo Negara tu..




Monday, 8-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidiladha

 
 
 
View all 4 photos...
Sempena Hari Raya Aidiladha yg merupakan hari raya korban bg setiap umat Islam di dunia ni, aku n hasben berniat nak 'korban'an rambut Hakimi yg panjang tu..memula cam sedey gak tapi dah tiba masanya ktorg memendekkan rambut dia..







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net